2237024271 6972915084 Χαριλάου Τρικούπη 41 info@mpakatsias-service.gr
hero image
 
 
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΥΞΗΣ
Μπακατσιάς Service Καρπενήσι
Service Ηλεκτρικών συσκευών - Κλιματισμός - Συστήματα Ψύξης Καρπενήσι
 
 
 
 

Σαν έμπειροι επαγγελματίες είμαστε πάντα ενήμεροι για τα νέα συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς και γίνεται καθημερινή παρακολούθηση των νέων εξελίξεων στην ψυκτικη τεχνολογία.
Πριν από κάθε δουλειά μελετάμε τα σχέδια, τις προδιαγραφές και τις οδηγίες των μηχανημάτων πριν κάνουμε οποιαδήποτε εγκατάσταση. Μαρκάρουμε τις θέσεις που θα εγκαταστήσουμε τα μηχανήματα και τις συσκευές.

Εγκαθιστούμε μηχανήματα όπως για παράδειγμα ψυγεία, κλιματιστικές συσκευές, παγομηχανές και συνδέουμε τα ανάλογα τμήματα σωληνώσεων, έπειτα δοκιμάζουμε και ελέγχουμε τη στεγανότητα και την 
σωστή λειτουργία της όλης εγκατάστασης. Κάνουμε συντήρηση και επιδιορθώσεις τα οικιακά ή τα επαγγελματικά ψυγεία, τις κεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού και 
κάθε είδους ψυκτικές συσκευές.

 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΕΧΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ψυκτικών Συστημάτων:
  Επισκευή 
  Συντήρηση 
  Τοποθέτηση
  Εγκατάσταση 
  Επαγγελματική Ψύξη
  Συντήρηση Επαγγελματικών ψυγείων
  Επισκευή Επαγγελματικών ψυγείων
  Εγκατάσταση Επαγγελματικών ψυγείων
 

Η σωστή τοποθέτηση, εγκατάσταση ή συντήρηση ενός ψυκτικού συστήματος στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο είναι πολύ σημαντική για την μακροχρόνια λειτουργία των συσκευών και των προϊόντων σας, γι αυτό και ο έμπειρος και εξειδικευμένος ψυκτικός μας Μπακατσιάς Ιωάννης αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε ότι σχετίζεται με τις ψυκτικές εργασίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε για την καλύτερη και κατάλληλη επιλογή ψυκτικών συστημάτων για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και για την συντήρηση και την επισκευή του παλιού σας για να εξασφαλίσετε την μέγιστη απόδοσή του.